Si daca ai constatat ca ce ai obtinut pana acum in viata ta nu este chiar ce ti-ai dorit, ai vrea sa schimbi asta?
Ai vrea sa schimbi tot ce nu functioneaza pt tine dar nu stii cum??
Ai vrea sa aduci mai multa usurinta si bucurie in viata ta si sa primesti cele mai simple instrumentele care sa faciliteze asta?

ACCESS CONSCIOUSNESS este o metoda disponibila in 175 de tari care a contribuit la schimbarea vietii oamenilor din toata lumea in ultimii 28 de ani.
Poate fi punctul de pornire al unei aventuri superbe si poate fi ceva ce adaugi vietii tale si te va ajuta sa ai mai multa usurinta in viata ta. Este despre a te crea pe tine – nu despre a te regasi pe tine.

Bars este clasa de baza in Access Consciousness. Sunt 32 de puncte pe cap care atunci cand sunt atinse cu blandete, elibereaza fara nici un efort si cu usurinta tot ceea ce nu-ti permite sa primesti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat de-a lungul timpului, si care te mentin sa te creezi intre barierele lor. Aceasta este o oportunitate pentru tine sa le eliberezi pe toate si sa-ti cresti nivelul de constiinta. Acces Bars este inceputul eliminarii tuturor limitarilor pe care le-ai mentinut atatia ani….

Si daca asta ar fi ziua in care orice poate deveni realitate, ce ai alege?

Daca vrei sa inlocuiesti suferinta, durerea, tristetea, dezamagirea, teama, furia, nemultumirea, rusinea, neputinta, disperarea, insomnia sau orice gand/emotie/sentiment care te chinuie si te blocheaza , Acces Bars te ajuta sa le stergi pe toate si sa primesti usurinta si bucuria in viata ta!
De cate ori ai simtit nevoia de schimbare pana acum si nu ai stiut ce sa faci, de unde sa incepi sau nu ai avut instrumentele cu care sa o materializezi?

Poti invata sa rulezi Bars si sa faci asta pentru tine, familia ta, prietenii sau clientii tai!!

Pret Curs Access Bars – 950 lei

Te astept cu drag, la un curs dinamic, plin de energie, relaxare si schimbari

Vom avea pauza de masa si pauze pt gustari, apa, cafea,suc (incluse).La sfarsitul cursului primesti diploma de practician Bars, certificata ACCESS CONSCIOUSNESS USA