Despre mine

Si  daca sa insirui  diplome si specializari nu te recomanda? Daca nu asta e modul in care oamenii te pot cunoaste? Cat de important mai este ce-ai facut, si cat de relevant este ce faci si ce esti, Tu ! ? Adevaratul tu! Aleg sa fie aici locul diferit  unde ma dezvalui, ma cunosc, cresc si ma bucur  cu toata fiinta mea.  fara retineri, fara judecati, fara limite!  Aleg sa ies din pielea mea , sa fiu mai mult  decat mi-am permis vreodata, sa fiu vulnerabila si sa am incredere in mine.

Cu ceva vreme in urma …ma aflam intr-unul din acele momente in care  TREBUIA  sa schimb  ceva in viata mea!   Nu stiam ce sau pe cine, nici  unde sau cum. Aveam insa siguranta ca altcineva (foarte apropiat 🙂 ) e vinovat de ce mi se intampla mie, de toata nemultumirea si  “intepeneala” mea  si ca de acolo trebuie sa incep schimbarea!  🙂

Atunci a venit la mine Access –ul…

Prin intermediul unor oameni dragi si mai tarziu, am inteles cum s-a intamplat asta. Cand  hotarasti ca indiferent ce-ar insemna  si cat ti-ar lua, asta se schimba!, lucrul acela incepe sa se schimbe in moduri la care nu te-ai gandit vreodata.

Si  se schimba… cu fiecare sesiune…mai mult, mai usor, mai clar, fara dureri, fara psoriasis!!, fara nemultumire!!

Pentru ca nemultumirea se cuibarise atat de bine in mintea mea, au aparut si reactiile in corp: dureri de spate, oboseala, palpitatii, epuizare, accentuand si mai mult  “criza”” si eu, fireste, cautam tratamente pentru corp).

Am ales sa fac primul curs  din Access – Bars si mi-a adus cea mai mare bucurie de pana atunci!  Tot ce-mi doream era sa fac Bars! Tuturor..familie, prieteni, vecini…doar sa rulez Bars!

Si inca vreau asta!  Si ceva mai mult! 🙂

LORENA PLETEA • FACILITATOR PROCESE DE CORP & BARS