Access Energetic Facelift este o modalitate minunată de întinerire a feței și inversarea semnelor de îmbătrânire pe față și pe/în întregul corp.
Atingerea ușoară și liniștitoare aplicată pe față și gât lucreaza cu celulele corpului pentru a-l restabili, însufleți și întineri în ansamblu.

Oamenii care au primit Facelift au raportat următoarele modificări :

* o fata mai luminoasa
* piele mai elastica
* o mai mare claritate a ochilor
* strălucirea părului
* ridicarea sânilor și a feselor
* mai multa energie
* relaxare sporită

Ce se întâmplă în timpul cursului?

Această clasă este un curs practic de o zi, în care participanții învață Access Energetic Facelift și participă la oferirea a două sesiuni și primirea a două sesiuni.

În timpul acestei clase, veți lucra cu energiile complexe ale procesului Facelift pe corp și pe față și, în timp ce le aplicați, veți descoperi ce poate fi eliberat.

Odată ce scăpăm de judecățile pe care le proiectăm zilnic în oglindă pe fețele și corpurile noastre, corpul nostru are spațiul pentru a se regenera, pentru a reveni la funcționalitatea sa inițială.

Ce altceva mai este posibil?

Învață Access Energetic Facelift cu un prieten sau doi, astfel încât să poți darui și primi avantajele acestui proces dinamic săptămânal.

Access Energetic Facelift poate fi, de asemenea, un plus strălucitor pentru orice afacere în care lucrați cu clienții și corpurile acestora – în saloane de cosmetica, beauty, wellness, masaj și multe altele. Extindeți-vă clientela și gama de servicii oferite.

Puteți pune orice întrebare în timpul cursului! Fiecare clasă este creată împreună cu toți cei care aleg să vină la aceasta clasă.

Cerință prealabilă:  Clasa de Access Bars®

Pretul cursului este de 1850 lei. ( doar 50% pt cine repeta)
Copiii pana in 15 ani beneficiaza de gratuitate, iar cei intre 16 si 18 ani primesc reducere de 50%.

Sunt asigurate gustari, apa, suc si cafea pe toata durata cursului.