Seara de Claritate

Te-ai întrebat vreodată cât de mult îți torturezi corpul, ignorându-i semnalele și nepermițându-i să fie busola ta în această aventură numită viață? Te simți plin de ușurință și bucurie, sau te copleșesc oboseala, durerea, stresul și panica?

În această lume agitată, dorința sau poate nevoia de a fi un sprijin pentru ceilalți poate adesea să se transforme în auto-neglijare și suprasolicitare.

Multe suflete bune se pierd în labirintul activităților, proiectelor și joburilor, uitând să se odihnească și să se pună pe sine pe primul plan. Epuizarea și extenuarea fizică devin companioni constanți.

Suntem instruiți să îndurăm, să demonstrăm că putem face față oricărei provocări, ignorând semnalele de alarmă ale corpului nostru.

Un ritm de viață nesustenabil, plin de task-uri interminabile, emoții înghițite și dureri ascunse, poate transforma fiecare zi într-o luptă pentru supraviețuire.

Panică? Insomnie? Oboseală cronică? Pierderea echilibrului? Frustrare și pierderea satisfacției personale? Este momentul să te oprești și să te întrebi…

Cât de important este pentru tine să recunoști și să respecți limitele tale, să îți oferi timp și atenție pentru a îngriji atât corpul, cât și mintea?

Dacă simți că e timpul pentru o schimbare, te invit să ne unim forțele într-o Seară de Claritate, unde vom elibera și curăța tiparele de funcționare, programele, punctele de vedere și energiile care te țin blocat.

Luni, 19 februarie, ora 20:30

Înscrieri la: 0744309424 ???? Email: lorena.pletea@gmail.com

Preț: 250 lei

Hai să redescoperim împreună echilibrul, bucuria și satisfacția personală în viețile noastre!