Ti se pare, sau ti s-a spus ca esti prea gras/slab, prea urat/ frumos, ca esti prost sau incapabil? Suferi de anumite boli incurabile sau dereglari? Ce ai decis tu si altii ca e in neregula cu corpul tau si l-ai judecat, astfel incat l-ai creat conform acestor judecati sau programelor preluate de la altii?

Cum ar fi dacă intro singura zi, participand la un workshop si doua procese de corp ai putea schimba orice? Cum ar fi daca problemele tale ar disparea instantaneu, intro clipa si corpul si-ar schimba forma si structura intr-un mod miraculos?

Workshopul iti aduce claritate despre corpul tau, iti da instrumente si rezolvare pentru problemele tale cu corpul, probleme pe care nu ai reusit sa le rezolvi pana  acum. Instrumentele sunt simple, pragmatice si te ajuta sa ajungi la sanatate, armonie cu corpul tau.  Instrumente simple pe care le poti utiliza in orice situatie, vei invata sa te facilitezi pe tine si pe altii.

Unul dintre procesele de corp este un miracol in vindecarea si transformarea intregului corp. Face să ștergi ireversibil toate amprentele, polaritățile, solidificările traumelor, cauzele disfunctiilor, bolilor de peste tot? Este ca o bagheta magica, care schimba si transforma instantaneu orice. Te ridica la acel nivel la care doar sanatate, bucurie, usurinta  si iubire divina exista.

Celalalt proces elibereaza toate celule adipoase care blocheaza sentimentele pe care le folosesti pt invalidarea fiintei tale. Acest proces sterge si programele care perpetuează formarea tesutului adipos . Daca ai inceput sau vrei sa incepi o cura de slăbire, poti adauga acest proces sa contribuie. Stii că și în organe (ficat, pancreas,etc) pe peretii venelor și arterelor putem avea depuneri de grăsime? Ruland procesul de corp pt topirea grasimii poti sa eliberezi si surplusul de grasime depus in zonele acestea, aducand corpul la starea optima de functionare pt tine. Dincolo de asta corpul ar putea functiona după legile Universului, în perfecțiunea divină.

Vino și poți experimenta în primul rând pentru tine, dar vei putea utiliza și pe alte persoane miracolul vindecării cu aceste procese de corp fabuloase. Va fi o zi cu energii si transformari miraculoase.

Cursul va fi facilitat de doi facilitatori: Gizella Kiss -CF, BPF, AFF, BF si Lorena Pletea – BPF, AFF, BF

Inscrieri la:

Lorena. Tel 0744309424 sau mail lorena.pletea@gmail.com sau

Gizella.tel: 0721760230 .sau email. kissgizellakiss@yahoo.com.

Valoarea acestei zile este de 1500 lei, dar daca alegi sa vii acum, ai doua beneficii importante:

  1. Contributia ta, draga fiinta minunata, pentru acest curs, doar acum si doar pentru tine, pentru toata ziua este de 750 lei. Copiii pana la 15 ani participa gratuit si cei intre 15 si 18 ani au reducere de 50 %.
  2. In plus, vei primi cadou doua inregistrari audio cu curatari, pe care le vei asculta zilnic.
  • o inregistrare de 20 de minute cu curatarile pentru probleme grave de sanatate
  • o inregistrare de 52 de minute cu curatari pe toate aspectele care creeaza obezitatea.

Ce poti sa fii si sa faci, sa alegi ce este contributie pentru tine?

Cum ar fi daca din corpul tau si din viata ta ar disparea problemele?

Oare cat de multa schimbare esti tu dispus sa primesti acum?

Ce iubesti tu in suferintele pe care le perpetuezi, si nu le dai drumul?

Cum ar fi sa putem schimba orice impreuna cu usurinta, bucurie si glorie?