Ti se pare, sau ti s-a spus ca esti prea gras/slab, prea urat/ frumos, ca esti prost sau incapabil?
Ce ai decis tu si altii ca e in neregula cu corpul tau si l-ai judecat , astfel incat l-ai creat conform acestor judecati?
Cum ar fi dacă in aceasta clasa cu doua procese de corp poti să ștergi toate programele, solidificarile, blocajele, emotiile, sentimentele pe care le ai legate de greutatea ta.
 ?Unul dintre procese elibereaza toate celule adipoase care blocheaza  sentimentele pe care le folosesti pt invalidarea fiintei tale. Acest proces sterge programele care perpetuează formarea tesutului adipos . Daca ai inceput sau vrei sa incepi o cura de slăbire, poti adauga acest proces sa contribuie. Este adevarat că și în organe (ficat, pancreas, inima,etc) pe peretii venelor și arterelor putem avea depuneri de grăsime. Ruland procesul de corp pt topirea grasimii poti sa eliberezi si surplusul de grasime depus in zonele acestea, aducand corpul la starea optima de functionare pt tine.
?De cate ori ai incercat sa pui ordine in viata ta, in alimentatia ta, in dieta ta? Si daca tocmai aceasta ordine pe care vrei sa ti-o impui tie si corpului tau face ca grasimea sa se lipeasca si mai mult de tine?
Vino sa ne bucuram impreuna de aceste  eliberari, experimentand cu corpul si fiinta ta toate  transformarile  pe care le alegi!
?Vei primi o diploma de Practician Procese de Corp Access Consciousness US si ulterior vei putea utiliza și pe alte persoane  aceste procese de corp fenomenale.
?Cursul incepe de la ora 9 pana la ora 16.30
Inscrieri la tel: 0744 309 424 si
?Contributia ta pt acest curs este de 600 lei, copiii pana la 15 ani participa gratuit si cei intre 15 si 18 ani au reducere de 50 %.
?Vom avea pauze de gustari, apa, suc (asigurate) si pauza de masa.