Si daca acest an s-a deschis ca un spatiu diferit de tot ce a fost pana acum? Si daca acesta este spatiul in care orice este posibil? Si alegeri mai marete sunt disponibile pt noi? Si daca acesta este spatiul in care sa recunosti maretia ta si darul care esti pt tine si pt planeta aceasta? Ai fi dispus sa FII TU, in totalitate? Ai fi dispus sa fii invitatia la o realitate diferita, dincolo de tot ce am fost invatati si obisnuiti ca trebuie sa fim? Ai fi dispus sa pasesti dincolo de limitarile pe care le crezi reale si sa accesezi acest spatiu al usurintei si al bucuriei, in care nu mai exista nici o judecata?
Daa.. exista, si tu poti alege asta acum! Poti incepe prin a fi recunoscator pt tine, si sa te primesti in totalitate, asa de diferit …minunat si frumos cum esti TU!
Nu exista nimic din tot ce ai ales pana acum care sa nu poata fi schimbat, nici o alegere nu e pt totdeauna! Si nu exista nimeni si nimic mai puternic decat tine, si nimeni si nimic nu-ti poate face rau , decat daca tu alegi asta!
Tot ce avem si suntem in acest moment, fiecare dintre noi, este rezultatul alegerilor noastre. Fiecare am ales acest EU! Si este minunata sa te recunosti creatorul tau si al vietii tale. Asta iti arata ce capacitati creatoare ai. Si daca tu ai creat toate acestea pana acum, ce altceva poti sa creezi? Ce altceva poti tu sa fii, sa faci, sa creezi, sa generezi si sa institui, si n-ai ales inca?
E timpul acum sa nu te mai ignori? E timpul acum sa fii tu invitatia la o viata, un trai, o realitate diferita?
Happy new YOU!???

Lorena Pletea – Facilitator Certificat, Access Bars