fbpx

Saptamana Access 21-22 mai | Bars – Facelift

Curs Access Bars

Si daca ai constatat ca ce ai obtinut pana acum in viata ta nu este chiar ce ti-ai dorit, ai vrea sa schimbi asta?
Ai vrea sa schimbi tot ce nu functioneaza pt tine dar nu stii cum??
Ai vrea sa aduci mai multa usurinta si bucurie in viata ta si sa primesti cele mai simple instrumentele care sa faciliteze asta?

ACCESS CONSCIOUSNESS este o metoda disponibila in 175 de tari care a contribuit la schimbarea vietii oamenilor din toata lumea in ultimii 28 de ani.
Poate fi punctul de pornire al unei aventuri superbe si poate fi ceva ce adaugi vietii tale si te va ajuta sa ai mai multa usurinta in viata ta. Este despre a te crea pe tine – nu despre a te regasi pe tine.

Bars este clasa de baza in Access Consciousness. Sunt 32 de puncte pe cap care atunci cand sunt atinse cu blandete, elibereaza fara nici un efort si cu usurinta tot ceea ce nu-ti permite sa primesti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat de-a lungul timpului, si care te mentin sa te creezi intre barierele lor. Aceasta este o oportunitate pentru tine sa le eliberezi pe toate si sa-ti cresti nivelul de constiinta. Acces Bars este inceputul eliminarii tuturor limitarilor pe care le-ai mentinut atatia ani….

Si daca asta ar fi ziua in care orice poate deveni realitate, ce ai alege?

Daca vrei sa inlocuiesti suferinta, durerea, tristetea, dezamagirea, teama, furia, nemultumirea, rusinea, neputinta, disperarea, insomnia sau orice gand/emotie/sentiment care te chinuie si te blocheaza , Acces Bars te ajuta sa le stergi pe toate si sa primesti usurinta si bucuria in viata ta!
De cate ori ai simtit nevoia de schimbare pana acum si nu ai stiut ce sa faci, de unde sa incepi sau nu ai avut instrumentele cu care sa o materializezi?

Poti invata sa rulezi Bars si sa faci asta pentru tine, familia ta, prietenii sau clientii tai!!

Curs Access Energetic Facelift

De cate ori ai fost dispus pana acum sa schimbi ceva in corpul tau? De cate ori ai ales sa-i fii recunoscator corpului si sa-i permiti sa schimbe ceva?

Sa simti ca timpul nu-ti e prieten, si ca lasa urme in corpul tau, nu e un secret. E oare firesc sa imbatranim, pielea si corpul sa-si piada din elasticitate, sa avem riduri, sa ne ingrasam?
Sunt oameni care arata mult mai tineri decat varsta lor, si sunt oameni al caror corp isi pierde vitalitatea, frumusetea si chiar starea de sanatate. Insa ce face ca toate aceste schimbari sa arate diferit la fiecare persoana?
Pote fi despre alegerea pe care o face fiecare dintre noi, despre cum alegi sa fii diferit sau sa creezi ceva diferit.
Este oare posibil să te simţi şi să arăţi mai tânăr, fara să-ti injectezi botox, fara ace, bisturiu sau fara să creezi o altă traumă corpului tău?

Procesul de Facelift Access Consciousness™ e un proces uimitor, care inversează apariţia îmbătrânirii pe faţă şi poate crea efecte similare pe întreg corpul. Dacă e făcut de mai multe ori (de minim 20 de ori), efectul pare a fi permanent.
Faceliftul Access Consciousness™ e diferit de alte procese similare, fiind mai blând şi mai uşor pentru tine şi pentru corpul tău. Cum se poate şi mai bine de atât?
În această clasă, vei învăţa cum să foloseşti energiile ca să reîntinereşti întregul corp, sa adaugi fermitate si elasticitate, folosind o atingere blândă, reconfortantă, liniştitoare şi hrănitoare pe faţă şi pe gât. Vei putea aplica acest proces celorlalti, dar vei putea rula si pe tine .
În această clasă dinamică, vei primi şi dărui câte doua sesiuni complete de Facelift Energetic şi vei învăţa cum să oferi asta şi altora.
Faceliftul Access Consciousness™ este folosit profesional în SPA-uri, practici de masaj, centre anti-îmbătrânire, cabinete de chirurgie plastică şi centre de wellness, peste tot în lume.
Corpurilor le place sa fie atinse. Unul dintre darurile Faceliftului Access Consciousness™ este sa fii atins fara judecata. Cand cineva iti atinge corpul fara judecata, corpul primeste usurinta si schimbarea poate incepe.
Frumusetea este ca schimbarile se pot produce si in afara corpului, in diferite aspecte ale vietii .

Pret Cursuri: Access Bars – 950 lei & Access Facelift – 820 lei

Vineri- Curs Access Energetic Facelift
Sambata- Curs Access Bars

Te astept cu drag, la un curs dinamic, plin de energie, relaxare si schimbari

Vom avea pauza de masa si pauze pt gustari, apa, cafea,suc (incluse).La sfarsitul cursului primesti diploma de practician Energetic Facelift, certificata ACCESS CONSCIOUSNESS USA

By |2021-05-11T10:01:57+00:00May 11th, 2021|Evenimente|0 Comments

Share This Post With Others!

Leave A Comment