Procesele de Corp sunt o parte din instrumentele dinamice pe care ni le ofera  Access Consciousness pentru a aduce mai multa usurinta, bucurie, vitalitate in corpurile noastre . Exista peste 50 de Procese de Corp in Access care pot avea rezultate uimitoare in aproape orice fel de dezechilibru din corp : al sistemului imunitar, al sistemului limfatic si hormonal, al sistemului digestiv, in afectiuni ale organelor interne, ale coloanei vertebrale, cancer, probleme de vedere sau de auz, traume si leziuni din accidente, probleme cu sinusurile, etc. Fiecare astfel de Proces  este diferit si poate aduce transformari diferite  pt fiecare corp pe care este rulat.

Poti primi aceste Procese in sesiuni private, oferite de practicieni Access sau poti participa la Clasele de Procese de Corp si poti invata cum sa le folosesti pt tine si pt ceilalti. Procesele de corp te ajuta sa descoperi bucuria de a lucra cu corpurile, de a facilita corpul in transformarile si echilibrarile energetice profunde si dinamice pe care le alege.

Te-ai gandit vreodata ca poti comunica cu corpul tau, sau ca el incearca sa comunice cu tine in diverse moduri ? Si daca ai incepe sa recunosti darul care este corpul pt tine, abilitatile si capacitatile pe el le care?

Ce este minunat in Access este ca nu ai nevoie de o pregatire speciala si ca oricine poate invata sa lucreze cu aceste instrumente, chiar si copiii . Poti alege sa vii la una sau mai multe clase de Procese de Corp fie ca esti terapeut, maseur, cosmetician, etc si vrei sa inveti aceste Procese pt a le folosi cu clientii tai, fie ca ai mai incercat sau nu alte metode, sau vrei doar sa le aplici  pe tine, membrii familiei sau prieteni .

Poti invata un singur proces sau mai multe, Alege orice simti ca e contributie pt tine! Sunt clase de 3 ore in care inveti 1 proces , de 6 ore pt 2 procese, sau clasa de 1 zi pt Access Energetic Facelift. In urma cursului obtii o diploma de practician de Procese de Corp certificate Access Consciousness® US.