Va astept cu drag , Sambata 19 Mai, sa cream impreuna spatiul din care sa lucram cu corpurile noastre intr-un mod diferit fata de ceea ce ati experimentat pana acum. Nu exista conditii de participare, oricine poate face asta, chiar si copiii!
(copiii pana in 15 ani pot participa gratuit, iar cei intre 16-18 ani platesc doar jumatate din pret)

Acest curs se adreseaza atat persoanelor care au probleme de vedere, dar si celor care nu au. Procesele de corp Access pentru Corectarea Vederii lucreaza dinamic in corp, prin atingeri usoare, blande, iar energia lor aduce la suprafata blocaje, puncte de vedere, judecati si sentimente care limiteaza spatiul fiecaruia de functionare.

In rularea acestor procese s-au obtinut rezultate semnificative la persoanle diagnosticate cu afectiuni ale ochilor: miopie, glaucom, cataracta, degenerescenta maculara, dar si la persoanele cu probleme ale pielii : eczeme, psoriazis sau cu diabet. De asemenea pot ajuta si in probleme cu sinusurile

Intr-un curs de o zi, vom invata sa rulam aceste procese in sesuni de 2 schimburi (vei primi si vei oferi de 2 ori) , pe care le vei putea apoi rula altora, dar si pe corpul tau.

Vei primi suportul de curs, o diploma de Practician Procese de Corp Access Consciousness si vei putea practica aceste metode pe clienti, rude, prieteni si chiar pe animale.

Pret curs – 250 lei

Interval orar: 09.00 – 12.00

Relatii si inscrieri la tel. 0744309424, email: lorena.pletea@gmail.com