Daca ai sti ca tot ce esti si ai in prezent este doar creatia ta, ce ai alege sa creezi diferit?Access Bars este o metoda care te ajuta sa schimbi in bine orice aspect din viata ta, pe care doresti sa-l schimbi.

Este prima clasa in Acces Consciousness, prezenta in 50 de tari din toata lumea si este o tehnica prin care poti primi usurinta si bucuria in corpul tau.

Bars sunt 32 de puncte pe cap, care atunci cand sunt atinse usor incep sa elibereze limitarile, blocajele, pe care le simti in diferite zone din viata ta. Se numesc Bars pentru ca sunt de fapt niste bare de energie care trec prin capul tau.

Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta, Creeare de conexiuni etc.

Cand este recomandat sa faci Bars?

Orice situatie de sanatate si de viata poate beneficia de aceasta tehnica, cu schimbari rapide si miraculoase.

Bars poate fi folosit in suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit…

Te invit, sambata, pe 01 septembrie , la prezentare!

Intrarea este libera
Ora inceperii : 11.00

Inscrieri la: tel: 0744309424
e-mail: lorena.pletea@gmail.com