Toate procesele pentru corp cu ajutorul mâinilor sunt făcute pentru a te facilita pe tine să ai mai multă comuniune cu corpul. Corpul tău are capacitatea să se genereze pe sine , dar din pacate tindem sa avem punctul de vedere ca un corp trebuie sa imbatraneasca si apoi sa moara. Procesul
de îmbătrânire se oprește când începi să eliberezi punctele de vedere fixe. Fiecare punct de vedere fix încuie corpul tau în procesul îmbătrânirii.

MTVSS este un proces de corp Access Consciousness care poate fi folosit în o mie de feluri diferite și de fiecare dată produce o posibilitate diferită. Ruland MTVSS se vor activa aceste energii în corpul tău in asa fel incat toate căile în care ți-ai blocat corpul se pot elibera.
MTVSS este frecvent “instrumentul de
ales” pentru a desface/anula aproape orice fel în care corpul functionează greșit.
Primul lucru pe care poti sa il faci cu MTVSS este să îți activezi sistemul imun . Te poate ajuta in diverse afectiuni ale coloanei vertebrale, ale organelor interne, ale articulatiilor, atunci cand faci efort fizic, etc.

Fie ca vrei sa inveti acest proces pt tine, pt copiii si familia ta, pt alti oameni sau animalutul tau , MTVSS este un instrument fenomenal pe care-l poti folosi in orice moment cand un corp are nevoie .

Oricine poate invata asta, chiar si copiii si nu exista cerinte preliminare.

Costul cursului este de 300 lei.
Durata este de aproximativ 3 ore, incepand cu ora 17.00, 25 Noiembrie 2019
Gustari, sucuri, apa, cafea sunt asigurate.

Inscrieri la
tel. 0744309424
Email lorena.pletea@gmail.com