Cum ar fi dacă ai putea să ai și să fii spațiul care să permită ușurință, bucurie și chiar să îți permită să creezi mai mult acum decât ai fost vreodată în stare?

Este acum momentul să ne ridicăm deasupra nebuniei lumii?
Este acum momentul să recunoști că nu ești efectul punctului de vedere limitat al altcuiva?
Este acum momentul să fii cu adevărat tu în fața unei lumi nebunești?

Poate părea, uneori, că experiența pe care o aveți despre viață si trăirea  vieții voastre in aceasta realitate nu ating nivelul de conștientizare pe care îl aveți? Poate parea ca e greu să funcționezi în această realitate cu atatea responsabilitati, evenimente, energii diferite?  De cate ori ai avut o alta percepție despre ceea ce ar putea să fie viața ta si ce știi tu că este posibil pentru tine de acum inainte?
Oare câți dintre noi alegem să uităm să fim noi, să uităm ceea ce știm și să ne potrivim în energia care este în jurul nostru? Și  dacă nu ar mai trebui să experimentăm mai mult din “viața reală”, și abia apoi sa devenim conștienți?  Dacă nu ar trebui să dureze atât de mult și putem alege oricând să schimbăm energia?
Vă invit la o serie de 30 zile de Energy Pulls pentru a aduce din nou usurinta, bucuria, distractia si echilibrul în  viața voastră. 30 de zile in care puteti aduce la suprafata, elibera, schimba acele “probleme” pe care le-ati trecut cu vederea ca sa puteti merge mai departe si sa creati spatiul pentru noi alegeri, noi posibilitati, noi creatii, noi inceputuri.
Tragerile de energie sunt un exercițiu puternic, ghidat, care vă învață cum să includeți toate energiile disponibile pentru a  putea reveni in prezență, să renunțați la „imposibil” și să fiți în creație și actualizare constantă. Ce viitor alegi sa creezi acum?

Cum functioneaza:

• Aduceți-vă întrebările și cererile

• Live Energy Pulls cu Lorena în fiecare zi prin Zoom

• Deveniți membru al unui grup Facebook privat, unde puteți participa la transmisii live ale Zoom-urilor de Energy Pulls pe Facebook și vă puteti conecta si reasculta de cate ori doriti fiecare Energy pull.

• Bonus taster de Simfonia Posibilitatilor

Data începerii: 22 noiembrie, ora 20.30 CET

Pret: 500 lei