A unsprezecea ZI ANUALĂ GLOBALA ACCESS BARS va avea loc anul acesta pe 21 OCTOMBRIE 2023.

În fiecare an, alegem o zi pentru a sărbători Access Bars®, o terapie blândă prin atingerea celor 32 de puncte, care a creat relaxare, pace si multe schimbari dinamice pentru milioane de oameni in intreaga lume.

Va invit sa rulam Bars impreuna, sambata aceasta de la ora 9.30 si sa ne eliberam mintile de gandurile care nu ne mai sunt de folos. ????
Chiar daca ai rulat Bars recent, sau nu ai mai rulat de mult, ce contributie ar fi acum, pentru tine, sa te relaxezi si sa primesti din nou?

Pe parcursul zilei vom face doua schimburi de Bars:
1. de la ora 10 la ora 13
2. de la ora 14 la ora 17
Puteti participa la ambele schimburi sau la unul dintre ele. ( va fi necesar sa precizati la inscriere)

Vom putea urmari, de asemenea, transmisiunea in direct din Houston a evenimentului GLOBAL BARS DAY, o zi plină de videoclipuri și interviuri despre această tehnică blândă si revoluționară. Puteti redescoperi cum să reduceți stresul și anxietatea, să găsiți modalități simple de a crea o viață pe care o iubiți și să auziți poveștile oamenilor despre schimbarea creată cu Access Bars și instrumentele Access Consciousness®.

Finalul zilei va include o apariție a co-creatorilor Access Consciousness – Gary Douglas și Dr. Dain Heer – transmisa în direct din Houston. , Texas, SUA.

ACOPERIRE LIVESTREAM PENTRU 13 ORE
de la ora 9.00 la 22.00

Gustari, apa, cafea vor fi asigurate.

Inscrieri la tel. 0744309424
Contributia ta – 50 lei.