În fiecare an, alegem o zi pentru a sărbători cadoul Access Bars®. Aceasta este o zi în care puteți afla mai multe despre procesul ușor numit Access Bars, puteți descoperi povești uimitoare de schimbare, puteți experimenta una sau mai multe sesiuni Access Bars și puteți afla mai multe despre instrumentele Access Consciousness®.
Vă puteți imagina cum ar fi dacă sute de mii de oameni din întreaga lume ar rula Access Bars în aceeași zi? Putem și ne propunem un val global de conștiință, ușurință, bucurie și glorie.
Vom avea 12 ore de difuzare în direct, traduse cu Gary Douglas, Dr. Dain Heer, Simone Milasas, Brendon Watt și alți invitati pe tot parcursul zilei. Transmisia in direct va avea loc din Houston Texas, iar ora 9 a.m de incepere va coincide orei 17 ora Romaniei si va tine 12 ore.
Va invit sa petrecem impreuna acest eveniment atata timp cat simtiti ca e contributie pt voi. ( avand in vedere ca poate restrictiile nu v-au mai permis de ceva timp sa petreceti sambata seara :))
Datorita conditiilor de siguranta necesare a fi aplicate ? cei ce aleg sa participe sunt rugati sa se inscrie la tel. 0744309424.
Pe tot parcursul evenimentului vom avea asigurate : apa, cafea, suc, gustari.
Contributia este de 50 lei.

Programul detaliat al evenimentului dupa ora Houstonului

9:30 – 10:15 AM – Dain Heer: What is Consciousness?
12:00 – 12:30 PM – Gary Douglas: Mindfulness vs. Awareness
12:30 – 1:00 PM – Gary Douglas & Dain Heer: What is Access Consciousness?
2:00 – 2:45 PM – Simone Milasas & Brendon Watt: Relationships Done Different
3:00 – 3:45 PM – Shannon O’Hara: Creating a Sustainable Planet and Future + Earth Exercise
4:00 – 5:00 PM – Dain Heer: What the Bleep is Energy?
5:30 – 6:00 PM – Brendon Watt: Decision vs. Choice
8:00 – 8:30 PM – Simone Milasas: Don’t Wait, Create!