Poate părea, uneori, că experiența pe care o aveți despre viață si trăirea  vieții voastre in aceasta realitate nu atinge nivelul de conștientizare pe care îl aveți, și că e greu să funcționezi în această realitate în stare de prezență.

În ceea ce mă privește, de multe ori am o percepție ( nouă:)) despre ceea ce ar putea să fie viața mea, în conformitate cu ceea ce știu că este posibil.

Cunosc instrumentele, cunosc energia, știu/ pot înțelege cum funcționeaza și pot vorbi tuturor despre ele destul de clar.  In mod ciudat, cu toate acestea,  uneori a fost o intârziere până când am ales unul dintre aceste instrumente pentru mine.

Oare câți dintre noi alegem să uităm să fim noi, să uităm ceea ce știm și să ne potrivim în energia care este în jurul nostru? Și  dacă nu ar mai trebui să experimentăm mai mult din “viața reală”, și abia apoi sa devenim conștienți.  Dacă nu ar trebui să dureze atât de mult și putem alege oricând să schimbăm energia?

Vă invit la o serie de 14 zile de Energy Pulls pentru a aduce Ușurință-Bucurie-și-Glorie în  viața voastră. (în orice aspect al vieții voastre).
Tragerile de energie sunt un exercițiu puternic, ghidat, care vă învață cum să includeți toate energiile disponibile pentru a  putea reveni in prezență, să renunțați la „imposibil” și să fiți în creație și actualizare constantă.

Cum functioneaza:

  • Aduceți-vă întrebările și cererile
  • Live Energy Pulls cu Lorena în fiecare zi prin Zoom
  • Deveniți membru al unui grup Facebook privat.
  • Puteti participa la transmisii live ale Zoom-urilor de Energy Pulls pe Facebook și vă puteti conecta si reasculta de cate ori doriti fiecare Energy pulls.
  • Bonus taster de Simfonia Posibilitatilor

Data începerii: 1 noiembrie, ora 20.30 CET

Pret: 300 lei