Ce spatiu de posibilitati ai putea fi daca te-ai deschide sa constientizezi si sa primesti comuniunea cu tot ce esti si tot ce este in jurul tau? Ce se întâmplă dacă Universul iti poate contribui tie în timp ce tu ii contribui lui , prin simpla ta prezenta aici?

Cum ar arăta viața ta dacă ai crea-o în mod conștient? Tragerile de energie ( energy pulls) sunt instrumente dinamice din Access Consciousness® care te pot ajuta să creezi viața pe care o alegi cu adevărat. Dacă esti interesat să-ti creezi viața dintr-un spațiu diferit de posibilități, atunci alătura-te grupului nostru pentru primele 2 săptămâni din luna mai pentru trageri zilnice de energie.
Daca amani mereu sa faci lucruri pt tine si te amagesti de ceva vreme ca o sa vina si randul tau, cum ar fi sa alegi acum sa creezi spatiul, timpul in care sa fie vorba despre tine? Vrei tu sa te angajezi ca lucrurile se vor schimba pt tine , indiferent cat ar lua asta?
Poate ca iti este greu sa faci schimbari de unul singur si ai simtit mereu nevoia sa fii sprijinit , ajutat de cineva. Si daca ai recunoaste ca tu esti creatorul magic al vietii tale cum ar fi asta pt tine?
Te invit sa faci parte dintr-un grup cu care sa te conectezi zilnic , sa cream impreuna spatiul din care sa-ti incepi ziua cu usurinta, bucurie si glorie.
Poti sa crezi ca schimbarile se pot intampla si cu usurinta pt tine, fara sa te judeci, sa te opresti si sa te blochezi mereu? Hai sa vedem ce creatii iti sunt disponibile si nu ai fost dispus sa le accesezi ?
Cum ar fi daca ai renunta la tot ce stii despre tine si tu crezi ca e tot ceea ce poti fi?
Daca n-ai mai sti asta , ce ar fi posibil pt tine ?
Daca vrei sa vezi cum arata lucrurile dupa ce dai la o parte punctele tale de vedere si sa creezi o realitate fara referinte, asa cum functioneaza pt tine, te invit sa vedem ce putem crea impreuna.
Ne vom intalni 20-30 de min/zi intr-un zoom on line unde vom face timp de 15 zile energy pulls ( trageri de energie) pe diverse teme pt a actualiza ceea ce iti doresti sa ai in viata ta. Puteti face propuneri, pune intrebari si impartasi experiente.
Pretul pt toata sesiunea din mai este de 250 lei.

Would you like to unleash YOU?