Ai fi dispus sa ai o viata si un trai mai marete decat ale celorlalti?

Fiecare dintre noi are capacitatea si abilitatea de a se vindeca pe sine si pe altii, fara a avea nevoie de studii sau practici avansate. Tot ce se cere este disponibilitatea de a fi prezent, de a atinge corpurile si de a primi feedback-ul corpului pe care lucrezi. Cum poate fi si mai bine de atat?
Realitatea aceasta spune ca esti in regula si nu esti gresit cand ai punctul de vedere corect si ca asta e tot ceea ce este. Asa ca iti petreci tot restul vietii incercand sa obtii punctul de vedere corect si pozitia corecta, astfel incat sa te potrivesti, sa poti beneficia, sa poti castiga si sa nu poti pierde. Atunci totul va fi bine. Doar ca, aceasta face parte din constructia a tot ceea ce stii, lucruri care de fapt nu functioneaza pentru tine, in viata ta.
Pentru fiecare punct de vedere pe care il iei, trebuie sa iti tai constienta. Positional HEPADS (HEPAD-urile pozitionale-Handicapul,Entropia,Paralizia,Atrofia si Distrugerea) sunt pozitii pe care le iei despre orice subiect, iar apoi incepi sa te handicapezi in legatura cu ce ar putea sa se intample.
Te invit cu drag sa inveti acest proces de corp, duminica pe 22 iulie, cu incepere de la ora 9-pana la ora 13.
Vom lucra in perechi, vei oferi o sesiune si vei primi o sesiune.
Contributia este de 250 lei.
Sunt asigurate apa, suc, cafea, gustari.