ACCESS CONSCIOUSNESS este o metoda disponibila in 173 de tari care a contribuit la schimbarea vietii oamenilor din toata lumea in ultimii 25 de ani.
Poate fi punctul de pornire al unei aventuri superbe si poate fi ceva ce adaugi vietii tale si te va ajuta sa ai mai multa usurinta in viata ta. Este despre a te crea pe tine – nu despre a te regasi pe tine.

Bars este clasa de baza in Access Consciousness. Stiai ca sunt 32 de puncte pe cap care atunci cand sunt atinse cu blandete, elibereaza fara nici un efort si cu usurinta tot ceea ce nu-ti permite sa primesti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat de-a lungul timpului, si care te mentin sa te creezi intre barierele lor. Aceasta este o oportunitate pentru tine sa le eliberezi pe toate si sa-ti cresti nivelul de constiinta. Acces Bars este inceputul eliminarii tuturor limitarilor pe care le-ai mentinut atatia ani….

Si daca asta ar fi ziua in care orice poate deveni realitate, ce ai alege?

Daca vrei sa inlocuiesti suferinta, durerea, tristetea, dezamagirea, teama, furia, nemultumirea, rusinea, neputinta, disperarea, insomnia sau orice gand/emotie/sentiment care te chinuie si te blocheaza , Acces Bars te ajuta sa le stergi pe toate si sa primesti usurinta si bucuria in viata ta!

De cate ori ai simtit nevoia de schimbare pana acum si nu ai stiut ce sa faci, de unde sa incepi sau nu ai avut instrumentele cu care sa o materializezi?

Poti invata sa rulezi Bars si sa faci asta pentru tine, familia ta, prietenii sau clientii tai!!

Te invit, sambata, pe 29 septembrie , la curs!

Investitie : 890 lei pentru cei care fac prima data cursul,
450 lei pentru cine repeta cursul,  gratis pentru copiii pana in 15 ani, insotiti de parinti si 50% pentru copii pana la 18 ani.
Program: 9.00 – 17.30, cu pauza de masa

Inscrieri la: tel: 0744309424
e-mail: lorena.pletea@gmail.com