Prezenta in 175 de tari aceasta metoda reprezinta o multitudine de instrumente si procese care au fost create pentru a facilita mai multa constiinta pentru fiecare. Constiinta include totul fara nici un fel de judecata, este disponibilitatea si abilitatea de a fi constient, total prezent in toate ariile din viata ta. Constienta este capacitatea de a fi deschis la cat mai multe posibilitati, la cat mai multa viata.

In ultimii 25 de ani, zeci de mii de oameni au experimentat schimbari acolo unde nu puteau sa schimbe ceva si au creat ce si-au dorit intr-un mod diferit si cu usurinta .

Access Consciousness este una din cele mai dinamice metode care exista pentru a elibera limitari, blocaje, amintiri, trecutul, afectiuni fizice, psihice, emotionale, o posibilitate pentru imbunatatirea oricarui aspect al vietii.

Access Consciousness poate fi practicat de oricine si poate fi adaugat oricaror altor modalitati de dezvoltare personala, spirituala sau altor tehnici de vindecare, exponentializand rezultatele.