De cate ori ai fost dispus pana acum sa schimbi ceva in corpul tau? De cate ori ai ales sa-i fii recunoscator corpului si sa-i permiti sa schimbe ceva?
Sa simti ca timpul nu-ti e prieten, si ca lasa urme in corpul tau, nu e un secret. E oare firesc sa imbatranim, pielea si corpul sa-si piada din elasticitate, sa avem riduri, sa ne ingrasam?
Sunt oameni care arata mult mai tineri decat varsta lor, si sunt oameni al caror corp isi pierde vitalitatea, frumusetea si chiar starea de sanatate. Insa ce face ca toate aceste schimbari sa arate diferit la fiecare persoana?
Pote fi despre alegerea pe care o face fiecare dintre noi, despre cum alegi sa fii diferit sau sa creezi ceva diferit.
Este oare posibil să te simţi şi să arăţi mai tânăr, fara să-ti injectezi botox, fara ace, bisturiu sau fara să creezi o altă traumă corpului tău?
Procesul de Facelift Access Consciousness™ e un proces uimitor, care inversează apariţia îmbătrânirii pe faţă şi poate crea efecte similare pe întreg corpul. Dacă e făcut de mai multe ori (de minim 20 de ori), efectul pare a fi permanent.
Faceliftul Access Consciousness™ e diferit de alte procese similare, fiind mai blând şi mai uşor pentru tine şi pentru corpul tău. Cum se poate şi mai bine de atât?
În această clasă, vei învăţa cum să foloseşti energiile ca să reîntinereşti întregul corp, sa adaugi fermitate si elasticitate, folosind o atingere blândă, reconfortantă, liniştitoare şi hrănitoare pe faţă şi pe gât. Vei putea aplica acest proces celorlalti, dar vei putea rula si pe tine .
În această clasă dinamică, vei primi şi dărui câte doua sesiuni complete de Facelift Energetic şi vei învăţa cum să oferi asta şi altora.
Faceliftul Access Consciousness™ este folosit profesional în SPA-uri, practici de masaj, centre anti-îmbătrânire, cabinete de chirurgie plastică şi centre de wellness, peste tot în lume.
Corpurilor le place sa fie atinse. Unul dintre darurile Faceliftului Access Consciousness™ este sa fii atins fara judecata. Cand cineva iti atinge corpul fara judecata, corpul primeste usurinta si schimbarea poate incepe.
Frumusetea este ca schimbarile se pot produce si in afara corpului, in diferite aspecte ale vietii .